Telefon: +36 30 240 40 60
Üzleteink: 1132 Budapest, Visegrádi u. 58. 1145 Budapest, Róna u. 153.

Rólunk

Cégünk a „Nálunk lehetetlen nincs” elv alapján fogadja és kezeli az ügyféligényeket.

A „Róna autósbolt" 1999-ben egyéni vállalkozásként alakult, és lépett be a gépjármű akkumulátor és alkatrész piacra. Napjainkban már S&B Favorit Kft. néven fut, megtartva a „Róna autósbolt" céglogót, de ugyanakkor 2008-ban szárnyai alá emelve a Visegrádi utcai „Favorit autósbolt"-ot is. A cég vezetője Horváth Zsolt, aki több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a cég működési területén.

Az üzlet fő termékprofilját első sorban a savas, gondozásmentes és zártrendszerű akkumulátorok képezik. Az üzlet hivatalos Bosch márkaképviseletként működik, de több alsóbb, vagy felsőbb kategóriás akkumulátor típust is forgalmaz.

Legyen szó autóról, motorról, robogóról, vitorlás hajóról vagy akár mozgás-segítő kisautóról, az AKKU-HELP szolgáltatás keretén belül azonnal illetve 4 órán belül leszállításra – igény esetén, Budapest területén házhozszállításra, beszerelésre – kerül a megrendelt akkumulátor, s szem előtt tartva a környezetvédelem fontosságát, átvételre, elszállításra kerül a használt akkumulátor is.

Az akkumulátorokon kívül a magyarországi utakon futó szinte minden személygépkocsihoz, kisteherautóhoz széles választékban forgalmaz a cég elektromos-, fék-, motorikus- és futómű alkatrészeket, bizonyos karosszéria elemeket, hűtőrendszer tartozékokat, kipufogókat gyári és kiváló után gyártott minőségben, valamint autóápolási és felszerelési cikkeket (például Castrol, Aral motorolajokat). A ritkábban cserélendő alkatrészek és a kevésbé elterjedt modellek esetében, munkaidőben 3 órán belül kerül beszerzésre a megrendelt alkatrész.

A cég a „Nálunk lehetetlen nincs” elv alapján fogadja és kezeli az ügyféligényeket.

A minőségi kiszolgálást a szakértő eladói gárda biztosítja, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így az esetlegesen tanácstalan ügyfeleket is a lehető legmagasabb színvonalon, a legjobb szaktudással, és az ügyfél számára a legkedvezőbb módon tudják kiszolgálni.

A minőségre a legjobb garancia, hogy már szinte a működés kezdetétől az ügyfélkörbe tartozik például a saját gépjármű flottát fenntartó – és annak alkatrész ellátását az S&B Favorit Kft-vel biztosító – piacvezető informatikai szolgáltató cég, közintézmény, pénzügyi intézmény, illetve cialis pas cher a Kft. biztosítja egyes autószervizek alkatrész ellátását is.